drk_brande_1.png
img3.png
img3.png
Kontingent og legat til voksenfest

Kontingent til fritidsaktivitet.

Røde Kors i Brande synes, at alle børn bør have mulighed for at gå til en fritidsaktivitet. Det kan være boldspil, gymnastik, taekwondo, spejder eller noget helt andet. Fælles for fritidsaktiviteterne er, at man bliver en del af et socialt fællesskab med andre sammenhænge end i skolen.

Røde Kors ved godt, at det ikke altid er muligt for alle børn. Derfor kan børnefamilier, der er i en økonomisk svær situation, søge om at få betalt eller delvis betalt kontingent og evt. udstyr til aktivitet.

Legat til ”voksenfest.”

Mange familier har en kulturel tradition for at markere overgang fra barn til voksen med at holde en fest. Ikke alle familier har økonomisk overskud til at gøre det muligt.

Røde Kors i Brande har en række legater, som kan søges af familier, som er i en vanskelig økonomisk situation. Legatet er en hjælp til indkøb af eksempelvis tøj og sko til voksenfest/ konfirmation og andendag,

Kontingent til fritidsaktivitet og legat til "voksenfest" kan søges ved henvendelse til:

Kirsten Jensen

Aktivitetsleder for Kontingent og Legat til voksenfest

Telefon:  61 78 26 96

Mail: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.