drk_brande_1.png
img2.png
img3.png
Kontingent og legat til voksenfest

Kontingent til fritidsaktivitet.

Bestyrelsen synes, at alle børn og unge bør have ret til at gå til en aktivitet efter skoletid, det kan være idræt, spejder eller noget helt andet, men fælles for fritidsaktiviteter er, at der ud over fællesskabet også er andre sociale sammenhænge end i skolen.

Det er ikke alle børn, der har mulighed for at gå til en fritidsaktivitet, og vokser man op i en vanskeligt stillet familie, vælges fritidstilbuddene ofte fra, men så kan man søge Røde Kors om at få betalt eller delvist betalt kontingent og evt. udstyr til en aktivitet.

 

Legat til ”voksenfest.”

Mange familier har en kulturel tradition for at markere overgangen fra barn til voksen med at holde en fest, men desværre er det ikke alle familier, der har det økonomiske overskud til at gøre det muligt.

Som en hjælp så den unge kan ligne de andre og spejle sig i dem har Røde Kors i Brande et antal legater, som kan søges af vanskeligt stillede. Legatet er til udstyr til en ”voksenfest” f.eks. til tøj og sko til en konfirmand til dagen og evt. til andendagen.

 

Kontingent til fritidsaktivitet og legat til "voksenfest" kan søges ved henvendelse til:

Kirsten Jensen

Aktivitetsleder for Kontingent og Legat til voksenfest

Telefon:  61 78 26 96

Mail: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.