drk_brande_2.png.png
img3.png
img4.png
Ferieprojekter

Ferieprojekter for sommeren 2021 i Røde Kors, Brande er netop afsluttet.

6 børn har været på Ungdommens Røde Kors (URK) børnelejr i Pårup, en dreng på15 var på URK ungelejr på Thyholm, men lejren blev afbrudt på 3. dagen grundet corona, og 10 familier har været på en 3 dages ophold i Lalandia, Den 11. familie har grundet sygdom fået opholdet udsat til efterårsferien.

Om Påruplejren skrev en mor til to børn på 11 og 9 år til mig:

Mine børn var på denne lejr for første gang, og ugen gik uden vi havde haft kontakt med hinanden, så jeg var SÅ spændt på høre, hvordan deres uge var gået.

Det var et glædeligt gensyn med tårer i øjnene på både mor og børn. Den ældste var den første til at sige, at han havde haft den bedste uge i lang tid, og det var den fedeste lejr, han nogensinde havde været på, og han ville ønske, han kan komme med næste år, og det samme sagde den 9 årige. De gav lejren mange roser, og børnene fortalte, at ALLE pædagogerne var så mega søde, sjove og cool.

Begge børnene fik et par rigtig gode venner, og den yngste fik en legeaftale i hus med et af de andre børn.

Alt i alt top karakter fra begge børnene til hele opholdet og ikke mindst til de super dygtige voksne, som var der for dem 24/7 hele ugen.

Hilsen

En mor og hendes to taknemmelige børn.

 

Om opholdet i Lalandia skrev en anden mor:

Tak for et par dejlige og aktive dage i Lalandia. Børnene på 11 og 15 år har virkelig haft det sjovt, og jeg har fået sat tempoet lidt ned. 3 dage er dejligt, men alt for lidt (skrevet med et smil i øjet). Første dag bruges på at falde til.

Dag 2 med mega fart på og hjemrejsedagen på at nå det sidste. Lækre dage….Absolut….og præcis derfor ville 1 eller gerne 2 dage mere være guld værd, så stressniveauet hos børnene ikke havde været der. Det er positiv ment!

Nu vil vi nyde hjemrejsedagen i Lalandia, til børnene er mætte på oplevelser. Fuld fart på....

Kærlig hilsen og 1000 tak!

En mor og hendes to børn

 

Inge Kristensen
Aktivitetsleder for ferieprojekter