drk_brande_2.png.png
img3.png
img4.png
Ferieprojekter

Da coronapandemien brød ud den 11. marts 2020, var der lavet aftale med 11 børnefamilier om, at Røde Kors ville tilbyde og betale for et 3 dages ophold i Lalandia i Billund for hele familien.

Men Coronaen bed sig fast, og der kom mange restriktioner, og tre af disse familier har fået deres ophold udskudt til i år. Der er nu lavet aftale med yderligere otte nye familier, så der også i år tilbydes et ferieophold i Lalandia for 11 børnefamilier.

Under opholdet bor familierne i et feriehus og har adgang til alle udendørs faciliteter og et kæmpe indendørs badeland samt et legeland til mindre børn, og derudover kan der tilkøbes adgang til andre aktiviteter.

Der er lavet aftale med seks børn mellem 10 og 13 år om et betalt ophold af en uges varighed på Ungdommens Røde Kors´s lejr i Pårup også i skolernes sommerferie.

En ung dreng på 15 år skal ligeledes på Ungdommens Røde Kors´s  ungelejr, som finder sted på en efterskole på Mors. Denne lejr er også i skolernes sommerferie af en uges varighed og betalt af Røde Kors.

 

Inge Kristensen
Aktivitetsleder for ferieprojekter